Massage Lerum

Amazonit Friskvård – massage Lerum

Unna dig massage

Välkommen hit! Jag heter Synnöve och hos mig på Amazonit Friskvård erbjuder jag klassisk massage och regndroppsmassage. Jag är just nu tre dagar i veckan i Aktiv Praktiks lokaler i Rävlanda och vänder mig till exempel till dig som bor i Lerum och vill få massage. En gång i veckan finns jag också hos Ashtanga Yoga Shala i Borås.

I många år jobbade jag inom vården som undersköterska men drabbades av utmattning och tog mig igenom en lång tids sjukskrivning. Det fick mig att ta beslut om en förändring och utbildade mig till Friskvårdsmassör hos Axelsons Gymnastiska Institut. Jag ville fortfarande jobba med människor och hjälpa andra, men här blir fokus mer på hälsa och friskvård. Behandlingarna handlar delvis om att lindra besvär men också om att förebygga problem och värna om ett långsiktigt välmående.

Avkoppling och stressreducering är något som de allra flesta behöver och det är bara ett par av de positiva effekterna av att få en massage. Med egen erfarenhet från utmattning har viljan vuxit fram att förändra till det bättre, både för mig själv och för andra. När jag jobbade med mitt eget tillfrisknande så var massage och hjälp med stresshantering värdefulla pusselbitar för mig. Jag har idag jobbat som friskvårdsmassör i fyra år och det är ett väldigt givande yrke. När du kommer till mig så är jag mån om att du ska känna dig trygg och välkommen så att du får den optimala upplevelsen av din behandling. Det är viktigt att du känner en genuin värme och kan få en stund med lugn och ro. Om du undrar över något kring de olika behandlingarna som jag erbjuder så får du gärna kontakta mig, även kring frågor om vilken behandlingsform som är bäst lämpad för just dig. Varmt välkommen till Amazonit Friskvård.

Klassisk massage

Som diplomerad friskvårdsmassör kan jag hjälpa dig med klassisk massage. Behandlingen mjukar upp spänningar i kroppens mjukdelsvävnader och det kan ge effekter så som ökad blodcirkulation, sänkt blodtryck och frisätta det välgörande hormonet oxytocin som ger oss avkoppling och en känsla av lugn och ro.

Regndroppsmassage

Detta är en väldigt behaglig och samtidigt effektfull behandling där man utför lätt beröringsmassage och använder väl utvalda eteriska oljor som appliceras och masseras in på ryggen och under fotsulorna, därefter får du en skön värmeinpackning. Massagen är skönt rogivande men har många fler positiva hälsoeffekter.

Mindfulness

Förutom friskvårdsmassör är jag även utbildad till mindfulnessintruktör. Jag erbjuder mindfulness-meditationer och det känns fint att kunna jobba med hela människan och bidra till en helhetshälsa inifrån och ut. Välkommen att kontakta mig om du har frågor om de olika behandlingarna och du kan enkelt boka tid via BokaDirekt.

Vill ni veta mer?