Tjänster

massage & friskvård i fokus

Om du bor i eller i närheten av Rävlanda så som exempelvis Lerum, Mölnlycke eller Kinna har du min mottagning på nära avstånd. Hos mig på Amazonit Friskvård kan du få hjälp genom klassisk massage, regndroppsmassage och chakrabalansering.
Klassisk massage har en rad positiva effekter genom att det frigör det välgörande hormonet oxytocin. Några av dessa är att det förbättrar immunförsvaret, gynnar kroppens läkningsprocesser och sänker halten av stresshormon. Dessutom förbättrar det vår sömn och har en positiv inverkan på vår matsmältning och vårt näringsupptag. Med massage behandlar man kroppens mjukdelsvävnader vilket kan både lindra och förebygga besvär av muskelspänningar.

Regndroppsmassage är avkopplande men samtidigt väldigt effektfull tack vare de eteriska och terapeutiska oljorna som används. De appliceras och masseras på rygg och under fötterna. Effekterna av denna behandling är bland annat ökad nervbalansering, ökat immunförsvar och bekämpning av virus och inflammationer. När man balanserar energiflödena så leder det till ökat välbefinnande i både kropp och själ. Jag är även diplomerad chakrabalanserare vilket används i kombination med en halvkroppsmassage. Jag hälsar dig varmt välkommen och jag ser fram emot att ta hand om dig. Kontakta mig gärna om du har några frågor om de olika behandlingarna och när du bokar tid så gör du enkelt det via BokaDirekt.se. Må väl!

Vill ni veta mer?